Återförsäljare

Var kan jag handla?

Min verkstad ligger i Hökerum (mitt emellan Borås och Ulricehamn) och har ingen butik dock kan du handla i min webbutik och hämta hos dörren om du vill.

Jag har några återförsäljare som erbjuder ett urval av mitt sortiment.

Lokalt från Sjuhärad: Lokalt från sjuhärad levererar en matkasse med lokalproducerade varor i säsong (och recept på goda rätter) från gårdar i Sjuhärad. Det går även bra att sammanställa din egen beställning. Som tillägg hittar du här mina chokladkakor och praliner.

Revesjö Gårdsmejeri Café i Svenljunga: Revesjö gårdsmejeri är småskaligt och tillverkar hantverksmässiga mejerivaror. I deras café kan du njuta utav de varor de säljer i butik. Här hittar du även mina chokladkakor, varm choklad bomber och praliner.

Stationsgatan 2 i Kinna: En restaurang där trivsel och god mat står i fokus. En à la carte med något för alla, afterwork med buffé, pubkvällar, musikquiz, trubadurkvällar, jazzkvällar, nattklubb och mycket mer. Här hittar du mina praliner på dessertmenyn eller så ta en kaffe och en pralin eller två. På sikt kommer du att kunna köpa med dig hem också men de börjar i liten skala.

En gång i månaden åker jag även till rekoringen i Mark, Borås, Ulricehamn, Toarp-Dalsjöfors eller Partille.
Rekoring är en samlingspunkt där kunder beställer sina varor på respektive facebooksida(!), och sedan hämtar ut sina varor på angiven plats och tid direkt från producenterna/bönderna.
Rekoring Mark: Jämna veckor på onsdagar finns jag i Kinna klockan 18:00-18.45 på parkering vid ICA (MM:s)
Rekoring Ulricehamn: Jämna veckor på torsdagar finns jag i Ulricehamn klockan 18:00-18.45 på Stora Torget bredvid rådhuset
Rekoring Borås: Ojämna veckor på torsdagar finns jag i Borås klockan 18:00-18.45 bakom Bäckängsgymnasiet.
Rekoring Toarp, Dalsjöfors: Varje första tisdag i månaden finns jag i Toarp/Dälsjoförs klockan 18.00-18.30 utanför Dalsjöfors Företagspark, Stationsvägen 2.

Vill du bli återförsäljare?

Är du intresserad av att bli återförsäljare för Chokaka? Jag söker återförsäljare i bl.a Ulricehamn och Borås men andra förslag är också välkomna. Kontakta mig och berätta mer om dig själv och din butik, café eller restaurang.