Allmänna villkor

Allmänt

Vi som tillhandahåller sajten www.chokaka.se är Chokaka AB, org. nr 559145-7949, 52374 Hökerum, Sverige (”Chokaka”). Med benämningarna ”vi, våra, vårt och oss” nedan avses Chokaka.

Genom köp av produkt(er) ur vårt sortiment godkänner du våra vid var tid gällande Allmänna villkor och intygar därmed att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga. Vi har rätt att ensidigt ändra dessa Allmänna villkor och de eventuella förändringar som vi gör träder i kraft tidigast 30 dagar efter det att de justerade villkoren har gjorts tillgängliga på vår sajt.

Företagsinformation

Telefon: 070-358 31 66
Adress: Chokaka AB, Okvägen 3, 523 74 Hökerum
Organisationsnummer: 559145-7949
E-postadress: info@chokaka.se

Priser och avgifter

Våra priser och avgifter kan ändras av omständigheter som vi inte råder över, till exempel ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Fraktavgift av 59 SEK tillkommer.

Betalsätt

Du har två betalsätt att välja mellan vid köp hos oss: Klarna direkt eller kort.

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du alltid full returrätt inom 14 dagar efter du mottagit dina varor. Detta gäller även om förpackningen öppnats, men det förutsätter att varan inte har använts och att den återsänds i fullgott skick.
Ångerrätten gäller ej för kurser, livsmedel och produkter som helt eller delvis består av någon form av livsmedel. När du vill returnera en vara du ångrat köpet av kontaktar du oss på mejl; info@chokaka.se